EPB-verslaggeving is essentieel voor energie-efficiënt bouwen en verbouwen. Het staat voor Energieprestatie en Binnenklimaat en zorgt ervoor dat gebouwen voldoen aan de strenge Vlaamse energienormen. Een gedetailleerd EPB-verslag helpt om het energieverbruik te minimaliseren, comfort te maximaliseren en wettelijke eisen te respecteren.

Als adviesbureau bieden wij volledige ondersteuning bij EPB-verslaggeving. We begeleiden u door het hele proces: van de eerste berekeningen en energieadvies tot het opstellen van het officiële EPB-verslag. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw project niet alleen aan alle normen voldoet, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Laat ons uw partner zijn in energie-efficiënt bouwen!

Audit en haalbaarheidstudies:

Ventilatie

Bent u benieuwd naar de haalbaarheid van het vervangen van uw luchtgroep(-en) of een analyse van de binnenluchtkwaliteit in uw gebouw? Wij bieden uitgebreide haalbaarheidsstudies die inzicht geven in de efficiëntie, kosten en voordelen van een upgrade. Onze experts analyseren uw huidige systeem en vergelijken dit met de nieuwste technologieën, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Met een focus op energie-efficiëntie, duurzaamheid en kostenbesparing zorgen wij ervoor dat uw nieuwe luchtgroep perfect aansluit bij uw behoeften. Wij begeleiden u door het hele proces, van analyse en advies tot implementatie, en garanderen een optimale binnenluchtkwaliteit voor uw gebouw.

Kies voor een toekomstbestendige oplossing en laat ons de haalbaarheid onderzoeken. Met een mogelijke ROI binnen 7-8 jaar, verhoogt u niet alleen de energie-efficiëntie maar ook de waarde van uw vastgoed.

Hernieuwbare energie

Ontdek de mogelijkheden van hernieuwbare energie voor uw gebouw met onze
haalbaarheidsstudie. Wij onderzoeken de beste duurzame oplossingen, zoals
zonnepanelen, windenergie, en warmtepompen, specifiek afgestemd op uw situatie.
Onze experts analyseren uw energieverbruik, bouwstructuur en locatie om een op maat gemaakt advies te geven. Zo kunt u niet alleen besparen op energiekosten, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Stap samen met ons over op hernieuwbare energie en transformeer uw gebouw in een duurzaam en kostenefficiënt wonder. Laat ons de haalbaarheid voor u onderzoeken en zet de eerste stap naar een energieneutrale toekomst.

Thermodynamische simulaties

Verken de toekomst van energie-efficiëntie met onze thermodynamische simulaties van gebouwen. Deze geavanceerde technologie biedt inzicht in de warmte- en luchtstromen binnen uw gebouw, waardoor u kunt anticiperen op energiebesparingen en comfortverbeteringen. Onze simulaties laten u zien hoe uw gebouw presteert onder verschillende omstandigheden, van zomerse hittegolven tot winterse kou. Door nauwkeurige modellen te creëren, helpen we u de optimale isolatie, ventilatie en klimaatbeheersing te vinden.

Met thermodynamische simulaties kunt u strategisch plannen, energiekosten verlagen en bijdragen aan duurzaamheid. Ontdek hoe onze expertise uw gebouw kan transformeren tot een energiezuinig en comfortabel meesterwerk.